Bally’s Gym
New York, NY

Client Name Withheld
Design MJBApc
Date ---------
Size ---------- sq.ft.
Cost Withheld


Our client leased space within a new cinema and mall development project for a full featured urban health club. MJBAPC coordinated with base building architects in order to make sure every opportunity was taken for our clients space to meet the highest of expectations. Special acoustical designs were put in place to prevent an vibration caused by equipment in the health club from transferring thru the structure to the movie theaters above. Workout rooms, aerobic, cardio, client meeting rooms and locker rooms were all built around a lobby and shop to our specification. As the space is subterranean we took the opportunity to create a high vaulted space with an exposed elevator structure and steel framed staircase as an entry element from the street, in keeping with their hi energy urban image.

BACK TO RECREATION PROJECTS